KÖPVILLKOR

Köpvillkor

Allmänt

Kavakava.se ägs och drivs av Kava Kava Scandinavia. Bolaget är godkänt för F-skatt.


Beställning

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor. Åldersgräns 18 år. För att göra en beställning måste du ange din e-postadress dit vi skickar en orderbekräftelse som också är kvittot på ditt köp. Vi kan komma att skicka ut nyhetsbrev till den angivna e-postadressen. Nyhetsbrevet är kostnadsfritt och gör att avanmäla sig ifrån när som helst genom att klicka på en länk som finns i varje nyhetsbrev.


Personuppgifter

Vi lagrar inga personuppgifter i någon databas, däremot lagras din e-postadress. Vi följer GDPR (dataskyddsförordningen) och kommer varken sälja eller föra din e-postadress vidare till tredje part. Du kan begära rättelse eller borttagning av din e-postadress genom att mejla oss på info@kavakava.se.


Priser

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive 25% moms.


Betalning

Vi erbjuder för närvarande kortbetalning via Stripe, förskottsbetalning till Bankgiro eller via Swish samt Faktura 10 dagar. Inga avgifter tillkommer.


Frakt & Leverans

Fri frakt oavsett ordersumma! Vi använder PostNord som speditör. Leveranstiden är normalt 1-2 arbetsdagar.


Ångerrätt

Privatkunder har alltid 14 dagars ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen. Vi erbjuder dock hela 30 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. En förutsättning är dock att varan är oanvänd och oskadad. Vi ska bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varan skickas tillbaka. Du står själv för fraktkostnaden och ansvarar för att varan kommer fram till oss. Vill du byta eller returnera en vara, kontakta oss på retur@kavakava.se. Ångerrätten omfattar ej företagskunder.


Reklamation

Har du mottagit en defekt eller felaktig vara, kontakta oss på reklamation@kavakava.se. I detta fall står vi för fraktkostnaden.

Kava Kava Scandinavia

Godkänd för F-skatt

© Copyright 2020 - Kava Kava Scandinavia - info@kavakava.se