OM KAVA KAVA

Vad är Kava Kava?

Kava Kava är en exklusiv hårvårdsserie som är populär hos professionella frisörer runt om i världen, bland annat i USA, Israel, Singapore, Rumänien, Estland, Lettland, Litauen och Honduras. Äntligen finns Kava Kava även på den svenska marknaden! Det som gör produkterna unika är att de är berikade med keratin och ekologiska ingredienser så som ginkgo biloba, rosmarin och kava kava som reparerar den inre strukturen av håret. 


I vårt sortiment finns produkter för alla hårtyper. Dry & Damaged-serien är för den som har ett torrt och skadat hår. Rescue & Repair-serien är för den med ett slitet hår som behöver extra omsorg och vård. Dessutom har vi Blond & Silver-serien för den som har ett blekt eller slingat hår och som vill ha hårvårdsprodukter med färgbevarande egenskaper eller neutralisera ett hår med gula nyanser. Vi har även stylingprodukter i vårt sortiment samt produkter för den som lider av mjäll eller håravfall.Varför välja ekologiskt?

Ekologiska produkter är den nya heta trenden över hela världen då de är hälsosammare och mer miljövänliga när de produceras. Vi blir mer medvetna och vår hälsa och kropp och därmed intresserade av vad produkterna vi använder egentligen innehåller. Det gör att vi gärna vill använda oss av naturliga produkter, med färre kemikalier, för att ge en positiv verkan på vår hälsa och miljö.


Förutom att bevara miljön har Kava Kavas produkter ingredienser från växtriket, utan att man använt sig av kemiska bekämpningsmedel, kemiskt gödningsmedel, mediciner, hormoner eller genmanipulation. Dessutom är produkterna "cruelty free" vilket innebär att inga djurförsök gjorts under någon del av produktionen. Den lilla kaninen på våra produktförpackningar symboliserar detta.Ginkgo Biloba

Ginkgo-trädet är ett av världens äldsta trädslag. Det växer i östra Asien samt i Kina. Ginkgo har många kvaliteter och styrkor från antioxidanter vilket hjälper till att förhindra åldrandet.


Rosmarin

Från rosmarinväxten produceras en olja med antioxidantiska egenskaper. Användningen av denna olja förhindrar fettutsöndring och är effektiv mot mjäll.


Kava Kava

Kava-plantan växer på öar i södra Stilla havet och används för att framställa naturmediciner. Den har dessutom antiinflammatoriska och lindrande samt antioxidantiska egenskaper.

© Copyright 2020 - Kava Kava Scandinavia AB - info@kavakava.se

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera